Soovitame sportlikke jõulukinke!

Foto: Shutterstock.com

Jõulud on ukse ees. Kogusime kokku parimad sportlikud kingitused, millega oma peret ja sõpru rõõmustada.

Parim kink on raamat!

Raamatud tippsportlaste eluloost on suurepärased kingitused neile, kes tahavad saada tippsportlaseks, ennast lihtsalt trenni tegema motiveerida või on kirglikud tugitoolisportlased. Spordibiograafiad pakuvad põnevat lugemist ning annavad kuhjaga inspiratsiooni.

Raamatukaaned

Kaasahaaravad spordibiograafiad saadaval veebipoest oceanic.ee ja kõigist raamatukauplustest üle Eesti.

Mugavust hindavale spordisõbrale!

Trenni- ja reisiinimesed juba teavad, et üks tänuväärne abivahend on kompaktne ning mugav reisikott, millega vaid vajalikud vahendid endaga kaasa võtta. Selleks soovitame sõbrale, kaaslasele, tuttavale või miks mitte hoopis iseendale jõulukingituseks kahte suurepärast kinkekomplekti: Esquire Grooming Shower Basics meestele, mis sisaldab reisikotti, kammi ja väikestes mõõtudes multifunktsionaalset kolm-ühes toodet (šampoon/palsam/dušigeel) ning juuksevaha ja Alter Ego Italy Arganikare Miracle naistele, mis sisaldab kosmeetikakotti, šampooni, juuksemaski või- palsamit ning näoseerumit. Efektne metalse läikega kosmeetikakott on samaaegselt ilus ja praktiline. Valida on viie erineva variandi vahel.

Tooted on saadaval Tradehouse Ilukaubamaja kõikides kauplustes Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas ning e-poes tradehouse.ee 

Mugav termovöö igale sportlasele

Ilmad on läinud külmaks ja spordimees teeb ikka sporti nii sise- kui ka välitingimustes. Sportimisega käib kindlasti kaasas toitumine, ja kui toitumine eraldi ette võtta, siis kõige tähtsam on vedeliku tarbimine. Jaheda ilmaga väljas treenides peaks tarbima vedelikku ning seda pigem soojendatult. Siin on kingisoovitus spordihuvilisele, mis teeb seest soojaks ka kõige külmemal talvepäeval.

Enerviti termovöö on ideaalne spordivarustuse lisa igale sportlasele. Termovöö mahutab kuni 1 liiter vedelikku, pane sinna siis sooja või külma, mõlema puhul säilitab see oma temperatuuri mitmeteks tundideks. Lisaks on vööl mugav kork, mida saab kasutada topsi eest, kui vaja näiteks sõbrale juua pakkuda. Vöökotil on mugav lukuga sahtel, kuhu saab asetada mõne batooni või autovõtmed.

Kuni jaanuari lõpuni anname termovööga kaasa ka TASUTA kaks Enerviti energiabatooni ja joogipulbri, millest saab valmistada mineraalide ja energiarikka spordijoogi.

Tooted on pakendatud kinkekotti. Tellida saab ka pakiautomaati üle Eesti.

Vaata lähemalt siit.

Personaaltreeningu kinkekaart

Selle asemel et soetada asju, mis aja jooksul oma väärtuse kaotavad, kingi endale ja lähedastele elukestvat heaolu ja tervist, millesse investeeri- mine toodab aastate jooksul lugematul hulgal kasumit ja väärtust aina juurde!

MyFitnessi abiga saad endale või lähedasele kokku panna elumuutva kogemuse. Personaaltreening ei ole ainult hea vormi saavutamine – selle taga peitub investeering iseenda heaolusse. Treeneri abiga leiad tee stressivaba- masse ellu ning värskemasse ja paremasse enesetundesse uute teadmiste kaudu, millega saab kaasa ideed vitamiini- ja toitaineterikkast toitumisest ning võimalustest, kuidas muuta oma päevad tegusamaks.

Lisaks pakub MyFitness ideaalset ja soodsat võimalust registreerida end kindla struktuuriga treeningprogrammi, mille teistel liikmetel on sinuga täpselt samad eesmärgid! Just nii võib leida endale toredad treeningkaaslased ja saavutuste üle mitmekordselt rõõmu tunda. Treeningprogrammiga liitumiseks on vaja oma soovist vaid personaaltreenerile teada anda!

Koduleht: MyFitness.ee

Facebook: Facebook.com/MyFitness

Kasulikud tervisepaketid

Qvalitas Arstikeskuse paketid Terviseaudit ja Tervisesport- lase pakett pakuvad inimese elustiili arvestades põhjalikku tervisekontrolli ning soovitusi tervislikuks toitumiseks ja liikumiseks.

Terviseaudit annab põhjaliku ülevaate tervislikust seisundist – kontrollitakse erinevate elundkondade tööd ja pööratakse tähelepanu enam esinevate haiguste varajasele avastamisele nagu südameveresoonkonna haigused ning sagedamini esinevad pahaloomulised kasvajad.

Peale terviseauditi läbimist on inimesel terviklik ülevaade oma tervisest ning juhised, kuidas seda hoida.

Tervisesportlase pakett on aktiivse eluviisiga inimestele, harrastussportlasetele ning neile, kes alles plaanivad treeningutega algust teha. Pakett aitab välja selgitada, milline on sportlik vorm ja millise treeningtasemega treenida.

Rohkem infot: www.qvalitas.ee

Detsember_2018_SPORTAjakirja Sport tellimus

Ajakirja Sport tellimus on täiuslik kingitus igale spordihuvilisele. Sobib suurepäraselt inimesele, kes hindab võimalust vahel diivanil või tugitoolis aeg maha võtta ja nautida mõnusat lugemist. Ajakirjas leiab sisukaid persoonilugusid, põnevaid intervjuusid, kasulikke nõuandeid treenimise kohta ning soovitusi tervislikumaks eluks.

Kui tellid ajakirja detsembris, aitad ühtlasi täita meie selle kuu kaanepersoonide unistused.

Ajakirja saad tellida siit.

 

Sisuturundus