5 põhjust, miks minna tantsukursustele

tantsukursused

Tantsukursused – oled kunagi mõelnud, et võiks proovida? Oleks ju tore, kui oskaks tantsida nii, nagu filmides kõik oskavad. See tundub eriti lõbus… Kuid mis sind tagasi hoiab? Kunagi ei ole liiga hilja õppida. Panime kirja viis põhjust, miks võiksid minna tantsukursusele.

  1. Saavuta kontroll oma kaalu üle

Tahaksid kaalust alla võtta, aga jõusaali minemise idee ei ole üldse ahvatlev? Tantsukursused on perfektne viis kalorite põletamiseks. Ja mis veelgi parem – sul on nii lõbus, et sa ei saa arugi, et teed trenni. See ei kehti ainult särtsakate tantsude nagu salsa ja svingi puhul – aeglased tantsud nõuavad püsivat liikumist, keskendumist ja head rühti. Lisa tantsutrennile ka tervislik toitumine ning tulemused saabuvad kiiremini.

  1. Tantsukursused vähendavad stressi

Peavalud, madal energiatase, ärritatud kõht, valu rinnus, tihedad külmetused, unetus ja paljud muud halba on põhjustatud stressist. Õnneks on tantsukursused hea lahendus stressi leevendamiseks. Õppides uut oskust peab inimene olema täielikult keskendunud ja olema hetkes – niiviisi ununevad igapäeva mured.

  1. Taastumine vigastustest on kergem

Paljud inimesed hoiduvad treenimisest vigastuste tõttu. Mõnikord võib aga hullem olla mitte treenida, eriti näiteks seljavigastuste puhul. Anna treeneritele märku oma vigastusest ja saate koos keskenduda vigastusest taastumisele, tehes samaaegselt trenni ja õppides uut oskust. Sinu treeningkoormus peab ehk olema väiksem kui teistel, kuid saad keskenduda oma võimete ja nobeduse järk-järgulisele parandamisele.

  1. Täiskasvanute tantsukursused toovad kaasa suhtluse

Tänapäeva kiires elutempos on kerge unustada uute inimestega tutvumist ja suhtlemist. Tantsukursused on eriti head, kui näiteks töötad kodus, kolisid just uude linna või oled natuke häbelik. Täiskasvanute tantsukursused toovad kokku inimesed erineva taustaga kuid ühise huviga – tantsimine. Koos õppides on tore naerda oma vigade üle, julgustada üksteist ja kasvada koos kui grupp.

  1. Lõbu

Kui tunned, et vajaksid rohkem lõbusaid tegevusi, on tantsukursused hea valik. Tants aitab väljendada oma tundeid. Igas tantsutunnis oled ümbritsetud rõõmsate inimestega, kes annavad endast parima, et sinu tantsutund tasuks end ära ja oleks meeldiv. Elu võib tunduda rutiinne ja igav, kui unustad lõbutseda. Tantsukursused annavad sulle enesekindlust ja tunde, et oled midagi saavutanud. Samaaegselt õpid enda üle naerma ja lõbutsema.

Tantsukursused Tallinnas täiskasvanutele

Kui asud Tallinnas ja tantsukursused huvitavad sind, tule ja proovi Leevi tantsukoolis. Esimene trenn on tasuta ning see ei kohusta pärast millekski. Täida kontakti lehel olev vorm ja võtame sinuga peatselt ühendust! Pea meeles, esimene samm on alati kõige raskem.

Tekst ja foto: Tantsuklubi Leevi