4 põhjust, miks osta Apple Watch

Apple Watch
Foto: Pixabay

Apple tuli esmakordselt Apple Watchi nutikellaga turule 2015. aastal, mil tegemist oli uudse lähenemisega. Tänaseks on Apple Watch kui ka teised sarnased nutikellad saanud väga populaarseks ja lahutamatuks osaks paljude igapäevaelus. Mille jaoks kasutada Apple Watchi ja miks see endale soetada? Jagame sinuga 4 põhjust, miks kaaluda nutikella soetamist.

1. Apple Watch paneb su liikuma!

Apple Watch annab sulle kindlasti lisamotivatsiooni, et liikuda päevas rohkem kui muidu. Apple Watch kui ka teised nutikellad on paljude inimeste jaoks saanud oluliseks vahendiks, kuidas lugeda enda päevaseid samme ja jälgida üldist kehalist aktiivsust. Apple Watch nutikell arvestab kogu aeg sinu liikumist või puhkamist ning sul on võimalik koheselt jälgida, kui kaugel oled 10 000 sammu täitumisest. Apple Watch 6 Activity rakendus annab hea ettekujutuse sinu päevasest füüsisest, jälgides nii liikumist, treenimist kui ka seismist. Selleks, et mõista, kui kaugel oled enda päevasest eesmärgist, esitab seade ringikujulise visuaaliga sulle, kui palju oled kaloreid kulutanud; kui palju oled intensiivset treeningut teinud ja kui palju oled pärast istumist, pikutamist püsti tõusnud. Liigu koos Apple Watchiga enda rõõmuks!

2. Ela tervislikult ja tasakaalukalt!

Nutikella kaudu on võimalik jälgida ka tervisenäitajaid nagu hapnikusisaldust veres, pulssi, EKG jms. Oluline on siinjuures arvestada, et need näitajad ei ole mõeldud diagnoosimiseks ja erinevate tervise küsimustega tuleb pöörduda ennekõike arsti poole.

Sleep funktsiooniga saab jälgida enda unekvaliteeti, uue funktsioonina, mis on Apple Watch 7 seeria nutikellas, saab analüüsida põhjalikumalt une ajal hingamist. See aitab meil paremini mõista, millal magame sügavamat und ja millal kergemat, et luua sobilik unerežiim.

Mindfullness (varem Breath) funktsioon aitab ärevuse ja stressiga toime tulla, pakkudes selleks hingamisharjutusi ja teisi funktsioone.

3. Maksa lihtsalt ja kiirelt!

Rahakott ununes autosse või hoopiski koju? Telefon on koti põhjas ja seda ei leia üles? Need on olukorrad, millega paljud meist poeleti juures on kokku puutunud. Õnneks saab Apple Pay rakendust kasutada lisaks enda iPhonele ka nutikellas. Kaardimaksete tegemine on sellega tehtud imelihtsaks ning enam ei pea muretsema, kui telefoni või rahakotti kohe üles ei leia. 

4. Kasuta digitaalset puudutust!

Digital touch ehk digitaalse puudutuse all mõeldakse erinevaid suhtlemisvõimalusi, mida nutikell pakub. Enamik teiste tootjate nutikellasid võimaldavad sarnaselt Apple Watchile lugeda sõnumeid ja vastata kõnedele, kuid sellele lisaks pakub Apple rohkem teistlaadi suhtlemise võimalusi. Näiteks on võimalik sõrmega visualiseerida soovitud sõnum nutikella ekraanile ja see edastada enda sõbrale, kes samuti saab seda näha enda kella pealt. Nii samuti on võimalik Apple Watchiga saata enda südamelööke või ka puudutusi lähedasele inimesele, kes tunneb saadetut enda randmel. 

Apple Watch nutikell pakub meile palju infot ja aitab kaasa meie heaolu kasvule. Kasuta nutikella funktsioone enda jaoks ära ja naudi elu!

Sisuturundus