Liigu värskes õhus Ukraina inimeste toetuseks! Algas Stebby heategevuslik virtuaaljooks “Sammud Ukraina heaks”

Sammud Ukraina heaks

28. märtsist kuni 10. aprillini toimub Stebby keskkonnas esmakordne heategevuslik virtuaaljooks “Sammud Ukraina heaks“. Virtuaaljooksu kogu piletitulu annetatakse Eesti Pagulasabile, et toetada Ukrainast saabuvaid inimesi ning pakkuda neile erinevaid võimalusi uuesti heaolu kogeda.

Stebby tegevjuhi Kestutis Mackelise sõnul on heategevuslik virtuaaljooks kevadine turgutus osaleja tervisele, kuid hädavajalik toetus Ukraina rahvale.

“Stebby on seni toetanud Ukraina pingutusi mitmel erineval moel, kuid nüüd on võimalus näidata igal inimesel üheskoos Stebby kogukonnaga enda suurt südant ja suurendada sel raskel ajal Ukraina inimeste heaolu. Aitame neid, kes seda abi vajavad.” ütles ta.

Mackelise sõnul on esimese kahe päevaga virtuaaljooksule registreerinud üle 200 inimese, kelle panus enda tervise ja teiste inimeste hüvanguks on eeskujuks kõigile.

Virtuaaljooksu distantsiks on 5 kilomeetrit ning selle võib läbida vabalt valitud kohas matkates, jalutades või joostes. Valikus on 15-eurone ajavõtuga ning 10-eurone ajavõtuta osaluspilet. Piletiostuks saab kasutada Stebby keskkonda juba varem laetud raha, tööandja tervisetoetust või tasuda otse pangalingi abil.

Stebby loosib kõikide virtuaaljooksul osalejate vahel välja viis 25-eurost Stebby kinkekaarti ning ühe Stebby pusa. Ajavõtuga virtuaaljooksu lõppedes selgitatakse välja ka 3 kiiremat naist ja 3 kiiremat meest, kes saavad igaüks 50-euroses Stebby kinkekaardi.

Pileti soetamine ja registreerimine on võimalik Stebby veebilehel ning Facebooki ürituse leiad SIIT.

Lisainformatsiooni üritusest leiad Stebby blogist SIIT.

Korraldaja kontakt: SportID International OÜ, events@stebby.eu 

Allikas: SportID International