Jalgpallitemaatikaga mängud jalgpallihuvilisele

Jalgpall
Foto: Pexels

Jalgpall on kahtlemata üks populaarsematest spordialadest. Seda mängitakse kõikjal maailmas ning selleks pole vaja muud kui palli ja kambatäit sõpru. Jalgpalli armastatakse kõikjal ning traditsiooniline murul mängitav jalgpall on saanud juurde mitmeid uusi alternatiive.

Jalgpall erinevas võtmes

Aina rohkem populaarsust kogub rannajalgpall. Eks ikka põhjusel, et seda on atraktiivne vaadata ja ka väravaid lüüakse rohkem kui suurel staadionil 90 minutit kestvas mängus. Efektsed söödud, triblamine liivas ja akrobaatilised pealelöögid õhus: see on vaatemängulisus, mis tõmbab soojale rannaliivale miljoneid silmapaare üle maailma.

Paljudes riikides on populaarne ka saalijalgpall ehk futsal. Futsali pall on väiksem ja põrkab vähem kui tavaline pall. See annab võimaluse mängida väga tehnilist ja ilusat jalgpalli väikesel pinnal.

Jalgpalli katuseorganisatsiooni FIFA andmetel mängib jalgpalli üle 265 miljoni inimese üle maailma ning kokku on jalgpallifänne üle 3,5 miljardi – see on pool kogu meie planeedi rahvastikust!

Kuid milliseid mänge veel jalgpallihuvilistele luuakse ja kuidas neid mängida?

Jalgpallitemaatikaga videomängud

Kes siis ei teaks kuulsaid jalgpallimänge nagu FIFA, Pro Evolution Soccer või Football Manager! Kõik need videomängud on jalgpalli imiteerivad mängud, kus mängija saab end proovile panna nii individuaalse mängijana, klubi treenerina ja mänedžerina.

Lisaks ammu tuntud ja armastatud videomängudele on jõudnud jalgpalliteemalised mängud ka online mängude maailma.

Nutitelefon võimaldab mängida sinu lemmikmängu ühistranspordis tööle sõites või igaval töökoosolekul.

Üheks selliseks huvitavaks jalkamänguks on Football Studio, mida mängitakse kaartide abil. Mäng käib online keskkonnas ja valida on kas koduvõit, viik, või võit võõrsil.

Diiler jagab kahest erinevast pakist kaarte mõlemale meeskonnale. Kui ennustada, et tuleb võit võõrsil, kuid tegelikkuses diiler jagab suurema kaardi kodumeeskonnale, siis võidab diiler.

Kui aga suurem kaart pakist jagatakse võõrsil mängivale meeskonnale, siis võidab mängija.

Kui aga mõlemast pakist tuli sama väärtusega kaart, siis kuulutab diiler mängu lõppenuks viigiga.

See üsna lihtne, kiiresti kulgev ja kaasahaarav jalkamäng Football Studio on leidnud palju huvilisi üle maailma. Mängida saab ka tasuta, ilma ülemääraseid riske võtmata.

Jalgpallimäng lauamänguhuvilistele

Kui sinu lemmikmängud on lauamängud, kuid oled ka suur jalgpallifanaatik, siis on ka sulle sobivad mängud juba olemas.

Kõigile tuttav lauamäng Monopol on üks huvitav äritegemise mäng.

Ent mõtle, kui tavapärane kinnisvara ja teenused monopolilaual on asendatud jalgpallurite, vutiklubide ja muude jalgpallist tuntud tegevustega.

Mängu mängitakse nagu ikka täringuid veeretades. Jalgpalli monopol on mõnus seltskonnamäng, mida võib mängida igas vanuses ja igas seltskonnas.

Jalgpalliväljak sinu toas – VR

VR ehk virtuaalreaalsus on innovaatiline lahendus jalgpalli mängimiseks, sest see võimaldab mängijal jalgpallimurule astuda otse oma elutoas! Nii saad tunda end pärismängijana teiste väljakul triblavate mängijate vahel.

Mäng pole siiski liiga lihtne: õppida tuleb nii söötu andma kui ka platsi nägema. Poolaegade vahel saad jalutada riietusruumi ja kuulata taktikaõpetusi treenerilt.

Kui see tundub sulle huvitav viis jalgpalli mängimiseks, siis ole hea ja veendu, et sinu ümber on piisavalt vaba ruumi VR-prillidega liikumiseks. Kuna näed ainult sulle prillidesse kuvatavat mängu võib kaduda taju ümbritseva suhtes ja lõppeda parimal juhul diivani otsa komistamisega, ent kehvemal juhul on ka telekasse sisse joostud.

VR-mänge jalgpallihuvilistele on mitmeid ja kiitmata ei saa jätta reaalsust kopeerivat jalgpallistaadioni õhkkonda, teisi mängijaid ja üleüldist atmosfääri, mida need mängud kvaliteetselt edastavad.

Jalgpall kui rahusaadik

Jalgpall on oma lihtsuse tõttu väga populaarne. Mängida saab ju seda igal pool ning suuri jalgpallistaare on tulnud igast maailma otsast. Unistus, et just sinust võib saada suur mängija on tuhandetel poistel-tüdrukutel üle kogu ilma. Kui päris jalgpalli mängimine käib sulle üle jõu, siis on erinevad video- ja online jalgpallimängud just need, mida võiksid proovida. Adrenaliin ja vägevad elamused on garanteeritud!

Sisuturundus