Trendikalt festivalile: 5 olulist elementi selle aasta suveüritusteks

Huawei

Väliürituste aeg on käes ning suvenautlejatel on ees rohkelt erinevaid üritusi, festivale ja kontserte. Mis on aga need viis elementi, mida peaks iga trendijälgija eesolevatele üritusele selga panema või kaasa pakkima?

Käed vabaks: kott olgu vööl või üle õla

Kuigi suvel ei pea palju asju kaasas kandma, on oluline, et need üksikud väärtuslikud esemed oleksid turvaliselt enda lähedal. Kõige mugavam ja mitmete stilistide sõnul ka trendikaim valik selleks on kott, mida saab kanda kõhul, seljal või rinnal ning mis jätab käed vabaks.

Näiteks vöökotid, mis saavutasid populaarsuse 90ndatel, kadusid vahepeal pildilt, kuid on nüüd taas moes. Vöökotid on suurepärane valik nii naistele kui meestele, pakkudes mugavust ja võimalust hoida olulised esemed alati käepärast. Veelgi trendikam valik on kanda vöökotti hoopis üle õla!

Ole päikese all trendikalt

Palava ilmaga toimuvatel vabaõhuüritustel võib lõõmav päike osutuda parajaks väljakutseks. Ideaalne valik selliseks puhuks on kalamehe müts ehk “bucket hat”, kuna vajadusel saab seda ka lihtsasti kokku voltida ja kotti pista. Need massidesse tulnud peakatted pole mitte ainult praktilised, vaid ka stiilsed. Olenemata sellest, kas valid oma riietusega sama värvi, mustrilise stiili või isegi tekstuuriga mudeli, on kalamehe müts suveüritustel asendamatu.

Päikeseprillid ei ole mõeldud ainult päikese kaitseks, vaid need on ka oluline osa riietusest. Valides festivaliks päikeseprille, mõtle oma meeleolule ja stiilile. Klassikalised stiilid nagu aviatorid ja wayfarerid on ajatud ja sobivad peaaegu kõigega.

Kui on soov millegi erilisema jaoks, võib katsetada ainulaadsema disainiga mudelit – retro stiilis, värviliste klaaside või julgemate raamidega prillid lisavad välimusele kindlasti omajagu lõbusust.

Jälgi aega stiilselt

Käekell annab riietusele viimase lihvi, eriti arvestades, et kella välimuse muutmine on täna lihtsam kui kunagi varem. “Nutikellade puhul on võimalik muuta nende numbrilauda, et see ühtiks päeva olemuse ja riietusega,” ütleb tehnoloogiaekspert ja Huawei koolitusjuht Jekaterina Mishina.

Lisaks sellele, et kell annab festivalirõivastele stiilse hõngu, on aksessuaaril ka praktiline väärtus. Nutikella abil saab jälgida ürituse ajakava ja liikudes või tantsides tehtud sammude arvu. Tehnoloogiaeksperdi sõnul muutub aga siinkohal oluliseks nutikella aku vastupidavus, eriti just mitmepäevaste ürituste puhul. “Näiteks uue Huawei Watch FIT 3 kella aku peab laadimata vastu vähemalt nädal aega,” märgib ta.

Sammud täis, aga mugavalt

Väliüritusel, kus tuleb ette nii liikumist, tantsimist kui ka pikaajalist seismist, olgu jalanõud mugavad. Tanksaapad on selliseks puhuks mugav ja stiilne valik, kuna need sobivad kandmiseks iga ilma ja aastaajaga – jah, ka suvel kleidiga! Festivalidel, kus pinnas võib sageli mudaseks minna, on tanksaapad parim kaitse.

Allikas:  Huawei Eesti