Arco Vara avas koos Eesti tippmängijatega uue padelikeskuse

Arco
Foto: Aron Urb

Arco Vara ja Padelstar avasid Põhja-Tallinnas uue ja kaasaegse padelikeskuse. Avaürituse tipphetk oli Eesti padeli tippmängijate Oskar Hakoneni ja Mattias Siimari põnevusttekitav mäng.

Helme tn 18 asuvas ligikaudu 2000 ruutmeetrise pindalaga hoones on kuue siseväljakuga täisautomaatne padelikeskus, mis pakub mitmekülgsed võimalusi nii harrastus- kui ka võistlusspordiks.

Arco Vara juhi Kristina Mustoneni sõnul on ettevõtte prioriteediks olnud arendada hästi läbimõeldud ja jätkusuutlikke projekte. “Meie soov on luua kodusid ja keskkondi, kuhu inimesed tunnevad end alati oodatuna ja kus neil on kõik vajalik täisväärtusliku elu elamiseks. Padelikeskus on meie pühendumuse kehastus – kvaliteetne, detailideni läbimõeldud ja piirkonnale lisaväärtust loov arendus,” selgitas ta.

Tallinna Linnaplaneerimise Ameti juhataja asetäitja Oliver Alver meenutas oma kõnes aega paarkümmend aastat tagasi, kui detailplaneeringut loodi: “Planeeritud oli terviklik linnaehituslik lahendus: metsaala, elamurajoon ja keskel sportimisvõimalused. Alguses ei olnud ühtegi spordisaali, mis siia tuleks. See krunt ootas õiget aega – valminud keskuses on õige sport täpselt õiges kohas.”

Padelstari juhatuse liikme Henry Kivioru sõnul on meeskond väga rahul. “See keskus on Eesti spordimaastikul eeskujuks ja hüppelauaks alale. Meie suurem eesmärk on rajada kõige paremat padeliteenust pakkuv keskuste kett ning lisaks ka akadeemia, kust sirguvad Eestit esindavad mängijad, kelle üle saame kõik uhkust tunda,” lisas Kiviorg.

Avaüritusel toimus algajatele ja harrastajatele mõeldud turniir ning huvilised said mõõta oma käte jõudu ja kehakoostist.

Uues padelikeskuses pakub Padelstar treeninguid erinevate tasemetega mängijatele igas vanusegrupis. Lisaks on kavas korraldada iganädalaseid turniire ja üritusi nii klubiliikmetele kui ka teistele harrastajatele. Samuti on keskuses võimalik korraldada kohalikke ja rahvusvahelisi turniire, kuna kahel väljajooksualadega väljakul saab harrastada tipptasemel võistlussporti. Arhitektide loodud universaalne lahendus võimaldab hoonet tulevikus vajadusel kiiresti kohandada näiteks korvpallitreeninguteks.

Padelikeskuse rajamisel lõi kaasa ka Arco Vara pikaaegne koostööpartner Coop Pank. Padelstari väljakute broneerimine toimub Playtomic rakenduse kaudu, mille abil saab leida ka treeningpartnereid.

Arco Vara on rahvusvaheline kinnisvarakontsern, mis tegeleb elukeskkonnale lisaväärtust loovate arendustega. Arco Vara põhitegevuseks on terviklike elukeskkondade ja nendega seonduva ärikinnisvara väljaarendamine. Arco Vara põhiturgudeks on Eesti ja Bulgaaria. Emaettevõte Arco Vara AS loodi 1992. aastal Eestis ja on alates 2007. aastast olnud noteeritud Nasdaq Tallinn väärtpaberibörsil.