Mis teeb Odlost maailma parima? Vol3 – spordiriided, mis korrigeerivad rühti

ODLO_Sports Underwear_Active Spine Light_02

Kui räägime spordiriiete kõrgtehnoloogiatest, siis tavaliselt mõtleme, et need suudavad tagada hea hingavuse, hoida soojas ja kaitsta vihma ja tuule ees. Odlo on läinud aga veelgi kaugemale ning toonud turule tehnoloogia, mis korrigeerib rühti.

Tõepoolest, rühti toetavad spordiriided on olemas! Need leiutas just Odlo, kes kasutab oma toodetes Active Spine tehnolgoogiat. See on trenniriietuse kõige uuenduslikum esimene kiht, mis üldse olemas.

Active Spine on loodud tagama dünaamilise kehahoiaku kontrolli aktiivse tegevuse ajal, aga ka pärast seda, et parandada sportlikku sooritust ja igapäevast heaolu.

ODLO_Sports Underwear_Active Spine Light_02Riietesse integreeritud Active Spine elemendid tagavad kehaasendi stabiilsuse, joondades õlad, selgroo ja kere. Sellega on selgroog justkui pikendatud ja rinnaõõs avatud. Selline asend suurendab hapniku omastamist ja vähendab väsimust tekitavaid lihaste võnkeid. Samal ajal saab ülakeha lisatoest stabiilsust, mis aitab ära hoida seljaprobleeme. Madal rindkere kompressioon võimaldab maksimaalset kopsupaisumist hapnikutarbimise suurendamiseks. Kehale sobiv konstruktsioon parandab vereringet ja vähendab lihaste vibratsiooni.

See ainulaadne aktiivtehnoloogia võitis aastal 2018 ISPO tootjate messil kuldpreemia, mis on ülim tunnustus.

Uuendused jätkuvad

Odlo on seadnud missiooniks luua tooteid, mis rahuldavad tulevikuvajadusi nii, et need omadused on valmis kohe kasutamiseks. See on edasiviivaks jõuks. Inspiratsiooniks maksimaalne kvaliteet, efektiivsus ja pidev innovatsioon. Väljas liikumine aastaringi on kireks. Sellele lisandub pühendumus valmistada parimaid võimalikke tooteid neile, kes soovivad oma liikumisest maksimumi võtta ning samal ajal head välja näha ja ennast suurepäraselt tunda – kõik see kokku lubab uuenduste igavest jätku! Oluline selle juures on ka siht aina enamate naturaalsete materjalide kasutuselevõtmiseks ning materjalide taaskasutamiseks.

Loe lisaks esimest ja teist artiklit Odlo tehnoloogiatest.

Tekst: Ahto Paju, pajusport.ee

Fotod: Odlo