Igal nädalal uus inspireeriv lugu: #minavalinliikumise!

Boost Yourselfi kaas-asutaja Teet Torim
Boost Yourselfi kaas-asutaja Teet Torim

Kas otsid inspiratsiooni ja motivatsiooni tervislikumaks eluks? Koos Boost Yourselfiga hakkame seda nüüd iganädalaselt süstima ja toome lugejate ette liikumiskultuuri edendavate Eesti inimeste lood.

Boost Yourself on alati uskunud, et tasakaalustatud toitumine, hooliv kogukond ja järjepidev liikumine on täisväärtusliku elu valem. Nad on aastaid rääkinud toitumise tähtsusest ning on väga tänulikud ägeda kogukonna eest. Nüüd on aeg rääkida ka liikumisest. Seega on Boost Yourself on võtnud südameasjaks, et iga inimene leiaks endale sobiva liikumisviisi ja motivatsiooni teha seda järjepidevalt. Nii on nad loonud kampaania #minavalinliikumise. Selle raames jõuab huvilisteni rohkem kui 40 Eesti liikumiskultuuri edendava inimese lugu sellest, kuidas leida armastus liikumise vastu ja mil viisil on see nende elu muutnud. Kui tahad kampaania kohta rohkem teada, siis Teet Torim räägib asjast lähemalt siin.

Boost Yourselfi kaas-asutaja Teet ise on oma südameasjaks võtnud, et iga inimene leiaks sel aastal just endale sobiva liikumisstiili. Teet on seitsmendat hooaega taliujuja ja spordientusiast, kes on teinud erinevaid liikumisalaseid väljakutseid juba aastaid – öistest ekstreemidest 100-kilomeetriste süstavõistlusteni välja.

#minavalinliikumise otseülekanded toimuvad käesoleva aasta jooksul igal neljapäeval kell 18 Boost Yourselfi Facebooki kanalil. Tee endale neljapäevaõhtud varakult vabaks, jälgi kanalit ja leia just endale sobiv liikumisstiil, et ka sina saaksid öelda: „Mina valin liikumise!“

Ajakirja Sport veebilehel saab aga iganädalaselt lugeda #minavalinliikumise kolumni. Esimene neist – Pelle Pohlaku lugu – on juba Teie ees. Loe lähemalt siit.

Tekst: Ajakiri Sport